FILLERS

Boka Tid

FILLERS SKÖVDE!

Vi på salong Mycket är så stolta & glada över att kunna erbjuda Fillers på vår behandlingsmeny. Vi börjar besöket med att grundligt gå igenom dina önskemål och vad just du & din personlighet kommer klä i. Vi lägger dessutom stor vikt vid att du känner dig trygg. Vi har valt att jobba med lite extra tid vid just injektioner för att du ska få en grundlig konsultation, även om du önskar någon form av bedövning innan din behandling. Vi jobbar med 2 metoder av bedövning, då många känner en viss rädsla för just sticket är Anna otroligt varsam & duktig på den biten. Hos Anna kommer ni att få hjälp att förbättra de vanligaste problemområdena som tex. glabella, nasolabialveck mm. Givetvis kommer hon även kunna ge dig stans snyggaste läppar!

 Anna har gått sin utbildning på Inject Academy i Stockholm, där hon lärt sig injecera med de absolut senaste inom Fillers – Stylage.

Stylage

Stylage har utvecklats av det franska företaget Vivacy, och klassas som den nya tredje generationens hudfiller och är den modernaste fillern på marknaden. Den består av hyaluronsyra som är ett kroppseget icke-animalisk,ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer,djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. läppar.

Stylage är den senaste patenterade hudfillern, känd för sin unika IPN-teknnologi.Den innehåller den naturliga antioxidanten Mannitol, som fördröjer preparatets nedbrytning i huden. Mannitol ger även minskad svullnad och rodnad direkt efter behandlingen. Den är väldigt smidig och vävnadsvänlig vilket ger ett utmärkt resultat.

Innan behandling med stylage:
Effekten av Stylage filler är långvarig, dock inte permanent. Hållbarheten varierar (mellan 6-12 månader) och är individuell. Ibland kan en påfyllning med Stylage bli nödvändig för att uppnå önskat resultat.

Om du har något av följande, är det inte lämpligt med injektionsbehandlingar:

  • Diabetes/sockersjuka
  • HIV-infektion eller annan blodsmitta
  • Reumatism
  • Immunbristsjukdom
  • Aktiv Herpes
  • Aktiv Acne
  • Hudsjukdom/Sår

Undvik  mediciner som påverkar blödningsbenägenheten så som Waran, Trombyl,  ASA-preparat ( t.ex. Treo), NSAID-preparat ( t.ex. Ipren, Ibuprofen) och Omega-3 kapslar en vecka innan behandling.
Du får inte vara gravid eller amma.
Du bör inte behandla områden som redan behandlats med permanenta hudfillers eller implantat.
Undvika att dricka alkohol dagen före och samma dag som behandling.
Du måste vara minst 18 år!
Rådfråga alltid din läkare innan du slutar eller pausar din medicinering!

Efter behandling med stylage:
Biverkningarna
vid behandling med fillers är i regel mycket få och lindriga.
De vanligaste biverkningarna med stylage är smärta, spänningar, knölighet, rodnad och blåmärke, dessa brukar dock försvinna inom några dagar. Det behandlande området kan också kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut.
För bästa resultat, tänk på följande efter behandling:
Du skall ej beröra eller massera behandlingsområdet efter injektionen.
Du ska undvika direkt solljus och solarium de första 48 timmarna, man bör därför använda en solskyddskräm med hög solskyddsfaktor, minst faktor 30.
Undvik bastubad och hård träning de första dygnen.
Undvik alkohol det första dygnet.
Du bör ej behandlas med massage, lymfdränage, koldioxid eller erbiumlaser,radiovågor eller med annan apparat som hettar upp eller masserar det behandlade området eftersom detta påverkar och snabbar på nedbrytningen av Stylage.

Vid läpp behandlingar är det extra viktigt att du använder ett nytt cerat/läppbalsam efter behandlingen om läpparna är torra och att inte peta, känna och klämma på läpparna.

Om du har frågor om din behandling eller att du upplever att det hettar eller smärtar i behandlingsområdet, så kontakta mig. Om du får mer akut problem av behandlingen och du ej får tag på mig, kontakta din vårdcentral alternativ sök akutvård på sjukhus.

Hållbarhet Läppar:
Hållbarheten på din fillersbehandling är väldigt olika från person till person. Endel förbränner mer naturligt i kroppen än andra, första gången sitter preparatet vanligtvis sämre än andra & tredje. Rekommenderat är att fylla på var 4e vecka. Totalt 2-3 behandlingar, beroende på önskemål.

Alla behandlingar utförs av Leg. Sjuksköterska med vidareutbildning i injektionsteknik av hudfillers, Estetik.

PRISER FILLERS/INJEKTIONER

Fillers – Lips 1ml  inkl. konsultation  2500KR
Fillers – Lips 0,55ml inkl. konsultation 2000KR
Fillers – Retouch 1ml 2500KR
Fillers – Retouch 0,55ml  2000KR

 

Välkommen att boka din tid här på hemsidan, eller ring 0500-438371 så hittar vi din tid!

Tid som ej avbokats senast 24h innan behandling måste tyvärr debiteras, detta med hela beloppet av behandlingens totala kostnad. Tack för din förståelse.