BRUDMAKEUP

I måndags hade vi blivit bjudna till underbara Elina & hennes Make Up Store här i Skövde för att få inspiration för sommarens brud-makeup. Make Up Store tar tydligen fram en kollektion varje år för just brudmakeup och i år gick tonerna i härligt rosa brun och vit. Vilket passade vår Julia alldeles ypperligt som fick sitta modell för Elina. Både hennes ögon och hår fick helt annan lyster och ögonen bra poppade av den ljuvliga rosa tonen som Elina jobbade fram på ögonlocken. Elina som är butikschef på Make Up Store är verkligen så otroligt duktig och så oerhört trevlig som person. Vi kan varmt rekommendera att boka in någon av de olika rådgivningarna de har att erbjuda.

Bilden är tagen från Make Up Stores insta (in & följ @faceartbysweden) Elina hade fixat de sååå mysigt. Perfekt att kickstarta veckan med en sån här lyxig stund. Vår super snygga makeup modell Julia. Såå drömskt fint!

MAKEUPstore

Vi fick dessutom en liten stund över efter Elinas inspo makeup, så vi frågade massa kring bryn och hur man får till den perfekta eye-linern! Hon är SÅÅ bra på att förklara. Jag själv har ju inte alls fattat hur man ska få till de där med bryn. Det är verkligen såå himla svårt! Tycker inte ni det?! Så Elina tvättade bort mina hemma gjorda, och gav mig både perfekta nyanser, perfekta verktygen och knepen och kunskapen kring hur man fixar sina bryn. jag vart helt såld. Så jag köpte allt. Åkte hem och slängde min övriga skit som jag hade. Jag ääääälskar produkterna jag fick tag på, framförallt0 borsten. Den är magisk och underlättar appliceringen något helt otroligt. Hur man gör kommer jag inte avslöja här på bloggen utan jag kommer istället tipsa er att besöka Make Up Store Skövde och låta dom lära er denna magi!

Här är de fantastiska produkterna jag gick lös på. Bryn Borste (tror dessutom att de hade bra erbjudande på borstar just nu, perfekt att fynda) Triokit med 3 bryn-nyanser & en concealer-penna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tack bästa Elina & Make Up Store Skövde för en helt fantastisk genomgång av brud 2017, bryn och eyeliner! <3

/Johanna