FRIYAY

Då vare fredag igen! Helt galet vad veckorna går fort! Tycker ni inte det? Idag är det i vanlig ordning full fart på salongen, både jag, Julia & Karin kommer att finnas på plats och det är så härligt! Jag tänkte även likt vad traditionen, om man nu kan kalla det de efter bara ett par veckor här på bloggen komma med ett helg-styling-tips!

I veckan var min underbara kund Maria hos mig och fixade till svallet med lite klipp och färg, som för övrigt blev såååå fint! Blandade ljusa och mörka choklad slingor mellan hennes naturligt bruna vackra nyans! Maria är själv otroligt duktig på flätor, så dagen till ära fick hon gå med det utsläppt, med en läcker fläta i luggen.

För att få till den här flätan, statar du med att göra en ”utbakad” fläta som du sedan går in och ”drar i”. Det gör att du får en helt annan känsla på en vanlig enkel fläta! Så ta nu helgen till att dra i era flätor och skapa andra strukturer i dom. Lite stökighet och oreda är alltid fint, allt behöver inte alltid ligga perfekt!

Älskar flätor, det går att variera på sååå många sätt!

MARIA1 MARIA2 MARIA3

TREVLIG FREDAG, NU KÖR VI!

/Johanna