Klassisk ansiktsbehandling för han & henne (1h 30min)
Rengöring, hudanalys, djuprengöring med lätt brynplock, elektroterapi, ansiktsmassage, mask samt kräm. Här används Gildas Svenska högkvalitativa produkter för en hälsosam hud.

Klassisk ansiktsbehandling för han & henne (1h)
Rengöring, hudanalys, peeling och lätt brynplock, ansiktsmassage, mask samt kräm. Här används Gildas Svenska högkvalitativa produkter för en hälsosam hud.

C-Vitaminbehandling (1h)
Rengöring, peeling, vitamin C som masseras in i huden med hjälp av ultraljuds vibrationer, lätt ansiktsmassage, mask samt kräm.
C-vitamin koncentrat förbättrar och skyddar bildningen av kollagen, stärker kapilärer, är en antioxidant, ljusar upp hyperpigmenterad hud, gör huden fastare samt ger ett omedelbart lyft!

Lash Lift (1h)
En behandling där man permanentar upp de egna fransarna så de får en snygg böj samt färgar in dem. Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. Efter behandlingen ska man låta fransarna vara minst 24h för att permanenten ska sätta sig. Efter det kan man sköta sina fransar som vanligt. Hållbarheten är olika beroende på hur mycket man tvättar, gnuggar och solar efter. Solen bleker färgen fortare, men normalt håller en Lash Lift 6-8 veckor! Fransarnas livscykel är ca 8 veckor så när alla fransar bytts ut är de raka igen och då är det dags att göra en ny Lash Lift

Lash Lift KERATIN BOOSTER
Keratin är ett svavelhaltigt protein och tillhör en grupp av fibrös protein som utgör grunden i vårt hår. Så det de som händer när man tillsätter det är att håret får en starkare, fylligare och återupplivat resultat!

Ansiktsbehandling Lashlift 1h 30min
I denna behandling får du rengöring, peeling, LashLift med skön mask under tiden Lash Liften verkar och så avslutas allt med kräm. Allt anpassat efter hur din hud mår just då! Önskas det kan man även lägga till Keratinbooster för 130kr & brynfärg för 120kr.

Infuzion
Infuzion är en behandling där man slussar ner hyaluronsyra med vitaminer och aminosyror ner i dermis med hjälp av jontophores. Detta gör att kollagen och elastinproduktionen i huden ökar, huden fuktas på djupet och att fina linjer och rynkor fylls ut. Gör man 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum har man ett hållbart resultat upp till 6 månader. Därefter krävs endast 1 behandling åt gången för en hållbarhet i 6 månader.