Olaplex

Boka Tid

Salong Mycket är en stolt medlem av OLAPLEX GOLD MEMBER!

För ett starkt, friskt & glansigt hår!

Varför ska man då använda Olaplex?

Hårstrået består 80% av ett protein som heter keratin. Det är keratin som gör håret elastiskt och motståndskraftigt mot yttre påfrestningar.

När håret är färdigutvecklat och börjar växa så är det inget vi kan förbättra. Vi kan bara förhindra skador och förslitningar. Varje gång man gör en kemisk process så urholkas keratinet. Svavelbidningarna delar på sig och vissa av dom länkas tyvärr inte tillbaka till sitt ursprungliga skick, utan de blir aggressiva och äter upp keratinet i håret.

Dessa bindningar delar på sig varje dag tex. vid styling med värmeverktyg, sol, bad och även när man borstar håret. Så det försvinner keratin från ditt hår varje dag. Vi gör en liknelse…. Svavelbindningarna skulle man kunna likna med att vara hårets skelett. När dom inte är sammanlänkande blir håret instabilt & fragilt. Så kan man se keratinet som hårets muskelmassa. Till sist är det kanske tyvärr så att det är så pass lite muskelmassa (keratin) kvar i håret & utan muskler orkar ju inte skelettet hålla ihop (svavelbindningarna) så då går hårstråt av.

Det naturliga proteinet som skapas i håret är unikt. Man har försökt få fram liknande substanser och det är ofta detta “stärkande” inpackningar består av. Men det är tyvärr temporära lösningar som tvättas ur. Har man dessutom ett hår som fönats, kammats, stylats mm. har man ett fjällskikt som är försvagat. Det gör håret poröst. Porösa hår har svårt att hålla kvar allt gottigt vi tillför dom i form av pigment eller lyxiga inpackningar. Det är då olaplex kommer in i bilden för att hjälpa våra porösa hår att kunna ta del av dessa härliga inpackningar. Då Olaplex innan går in och bygger upp hårets inre styrka – så att fjällskiktet förblir starkt och håller kvar det vi tillför håret mycket bättre!

Så vad kan Olaplex göra för dig?

Genom att använda Olaplex i alla kemiska behandlingar du gör, även om det “bara” är en bottenfärg, kommer Olaplex skydda ditt hår och förhindra att det värdefulla keratinet försvinner. Håret kommer att ha en längre livslängd. Du kommer kunna göra de förändringar du önskar – utan att behöva kompromissa med kvalitén i ditt hår. För att stärka upp ditt hår & bibehålla din styrka rekommenderar vi att du använder Olaplex Nr3 hemma en gång i veckan. Denna magiska produkt länkar också ihop dom svavelbindningar som delar på sig varje dag.

Ta hand om ditt hår på bästa sätt och genom att välja Olaplex i alla dina kemiska behandlingar, vilket också resulterar i de bästa förutsättningarna för ett långt & välmående hårliv.

OLAPLEX+SKÄGG=SANT!

En ganska ny trend som dykt upp under 2016 är att man ska olaplexa sitt skägg. Känner du att du har ett frissigt & torrt skägg kan detta vara lösningen för dig! Då är det Olaplex Nr.3 som du behöver för att göra en hemma behandling!

Vi har jobbat med Olaplex sedan det kom ut på marknaden och vi kan inte sluta! Så nu ingår Olaplex i alla kemiska behandlingar, både Olaplex Nr1 & Olaplex Nr2. Vi tycker att alla hår behöver Olaplex och ser det som ett komplement till våra behandlingar, hoppas ni tycker likadant!
Vi har även en fristående behandling med Olaplex, som vi kallar Olaplex Magic, då får håret genomgå både en omgång med Olaplex Nr1 samt packas in med Olaplex Nr2, samt en djupgående inpackning, med lättare styling.Behandlingstid 1H. Detta kostar hos Johanna 750kr.
Vi har även en behandling som vi kallar för Olaplex Klippning, då startar vi behandlingen med Olaplex Nr2, schamponerar, lättare inpackning & balsam för att sedan klippa håret i önskad längd & form. Behandlingstid 1H.30MIN. Kostar hos Johanna 1000kr.
Vi säljer även Olaplex Nr3 (269kr), Nr4 & Nr5 (279kr/st) som du använder till din hemma behandling. Doseringen på Nr3 är beroende på hur långt/kort hår du har +- en matsked och räcker därför till ca 8-10 behandlingar hemma. Nr4 & Nr5 är Olaplex senaste tillskott i produktserien och är ett underbart shampo & balsam som inte bara innehåller den attraktiva olapelx-molekyklen, utan även fukt. Passar alla hårtyper & är oerhört dyrgt – har aldrig testat ett schampo som löddrar så mycket!

Rekommenderad Användning av Olaplex Nr3 Hemmabehandling

1. Applicera i handdukstorrt & rent hår, från rot till topp.

2. Fördela produkten jämt, helst med en kam.

3. Låt verka minst 10min, gärna längre (vi brukar sova med den)

4. Skölj ur produkten

5. Shamponera x2

6. Lägg din härliga lyxiga inpackning du säkert har sedan innan (det här steget kan hoppas över men för bästa resultat rekommenderar vi även det)

7. Avsluta med Balsam för att ordentligt stänga in & försluta alla gottigheter du just unnat håret med!

Används för bästa resultat 1 gång i veckan!

 Du måste prova!

För mer frågor eller bokning 0500-438371