Om Mycket

Boka Tid

Välkommen till Mycket!

Vi finns mitt i hjärtat av Skövde på St.Sigfridsgata 12. Vi på Mycket erbjuder allt från klipp, färg, strukturbehandlingar och extensions, till tvätt och fön, eventkvällar och helhetspaket för bröllop. Dessutom erbjuder vi den allra bästa hudvården, där vi både har unika behandlingar för både ansikte och kropp, allt från massage, ansiktsbehandlingar till vaxning. Vi kan även erbjuda elektroterapi, som är unikt för Skövde.

På salong Mycket får du alltid ett personligt bemötande, en professionell rådgivning och kan förvänta dig ett fantastiskt resultat!

Vi på Mycket

Karin Thorstensson

Auktoriserad och CIDESCO certifierad  SPA- & Hudterapeut, utbildad på Gilda Skolan i Göteborg. Är med i SHR, Svenska Hudterapeuters Riksorganisation och har behandlingsskadeförsäkring!

Johanna Thorstensson

Frisör utbildad på Svenska Frisörskolan i Göteborg.
Gesällbrev Våren 2015.

Licens A, B & D

Barberarutbildning via Sharp Barbershop våren 2016.

Ledamot i styrelsen för Frisörföretagarna Väster Götaland.

Julia Laurila

Tranieelev hos oss på Mycket, i slutfasen med förväntat gesällbrev under 2018. Har gått sin utbildning på Kavelbrogymnasiet i Skövde.

Licens A (Våren 2017)

Anna Lätth

Leg.Sjuksköterska & har vidareutbildat sig inom Estetik. Anna har gått sin utbildning på Inject Academy i Stockholm, där hon lärt sig injecera med de absolut senaste inom Fillers – Stylage, Hösten 2016.